Mënyrat dhe vendet e pagesës së ujit / Arkat


 • Arka nr.1

  Rr. "Wesley Clark" pn

  20000 Prizren, Kosovë

  E hëne - e premte 08:00 - 19:00

  E shtune - e diele 09:00 - 15:00


  Arka nr.2

  Rr. "Vatrat Shqiptare" pn

  20000 Prizren, Kosovë

  E hëne - e premte 08:00 - 19:00

  E shtune - e diele 09:00 - 15:00


  Arka nr.3

  Rr. "Ukë Bytyqi" pn

  20000 Prizren, Kosovë

  E hëne - e premte 08:00 - 16:00

  E shtune - e diele, nuk punohet

   

  Njësia Therandë

  Rr. "Rruga e Dëshmorëve" pn

  23000 Therandë, Kosovë

  E hëne - e premte 08:00 - 16:00

   

  Njësia Malishevë

  Rr. "Imer Krasniqi" pn

  24000 Malishevë, Kosovë

  E hëne - e premte 08:00 - 16:00

   

  Njësia Dragash

  Rr. "Sheshi i Dëshmorëve" pn

  22000 Dragash, Kosovë

  E hëne - e premte 08:00 - 16:00

   

  Arka nr.4

  Rr. "Remzi Ademaj" pn

  20000 KK Prizren, Kosovë

  E hëne - e premte 08:00 - 16:00

   

  Arka nr.5

  Afër Restaurant "Xheti"

  20000 Gjonaj, Kosovë

  E hëne - e premte 08:00 - 16:00

   

  Arka nr.6

  Rr. "Sali Bytyqi", Lagja "Bajram Curri"

  20000 Prizren, Kosovë

  E hëne - e premte 08:00 - 16:00

   

  Arka nr.7

  Rr. "Dragomani" pn, Lagja "Kurillë"

  20000 Prizren, Kosovë

  E hëne - e premte 08:00 - 16:00

   

  Arka nr.8

  Rr. "Sheh Emini", brenda "Abi Plus"

  20000 Prizren, Kosovë

  E hëne - e premte 08:00 - 16:00

     

   

   

  Pagesat e faturave tuaja mund t'i kryeni në bankat përkatëse të paraqitura në tabelën e mëposhtme:

    Xhirollogarite e bankve